Είδη γάμου ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ... σε μια ιστοσελίδα!
250 εκθετες | 2.500 ειδη γαμου | 500.000 επισκεπτες/ετος

 

Βέρες Γάμου Γιούλη Βενιζέλου - Επικοινωνία

 
Μουσική Γάμου Μελώδημα Zaffe Greece Μονόπετρα-Βέρες Γάμου Ζολώτας Μουσική Γάμου Μελώδημα Χώρος δεξιώσεων Απολις Νυφικά Γάμου Μαρία Μπάμπαρη Μουσική Γάμου ΜελώδημαΒέρες Γάμου Γιούλη Βενιζέλου
Επιλέξτε τα στέφανα και τα κοσμήματα του γάμου σας τα οποία συμπληρώνουν και αναδεικνύουν τη νυφική και γαμπριάτικη ενδυμασία και θα σας συνοδεύουν στην υπόλοιπη ζωή σας, ως ενθύμια, στο νέο σας σπιτικό. Έχουμε επιλέξει τη χρήση πρωτότυπων υλικών που δίνουν λάμψη στην τελετή και ταυτόχρονα αντέχουν στο χρόνο, όπως πολύτιμα μέταλλα, ημιπολύτιμες πέτρες και κρύσταλλα. Τα σχέδιά τους είναι μοναδικά και αποτελούν αποκλειστικότητα της Γιούλης Βενιζέλου, πτυχιούχου σχεδιάστριας αργυροχρυσοχοΐας. Στη συλλογή μας από στέφανα δείτε τη σειρά Αιγαίο, που είναι εμπνευσμένη από τη θάλασσα και περιλαμβάνει στέφανα φτιαγμένα από υλικά όπως μαργαριτάρια και κοράλλια, τη σειρά Φως, στην οποία θα βρείτε ασημένια στέφανα με λευκά κρύσταλλα, swarovski ή απλά, τη σειρά Χρώμα, με κρύσταλλα σε παλ χρώματα, και υλικά όπως φθορίτης, γρανάδα, σιτρίν, ρουτίλιο και τέλος τα παραδοσιακά στέφανα.

Φιλοτεχνούμε ακόμα μια μεγάλη συλλογή από κοσμήματα: μονόπετρα δαχτυλίδια με μπριγιάν ή άλλες πολύτιμες πέτρες, σε χρυσό 18Κ ή λευκόχρυσο, που συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας, σταυρούς βάπτισης μοναδικής αισθητικής, σε χρυσό 18Κ ή λευκόχρυσο με μπριγιάν, και φυσικά βέρες που αποτελούν πραγματικά έργα τέχνης.


Προϊόντα: πατήστε εδώ

Αθήνα. Τηλ: 210 8981805 - 6938233066.
Και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κιάτο, Σύρο και Κέρκυρα.
© Copyright 2005 - 2013 All rights reserved