Όλα Του Γάμου ... σε μια ιστοσελίδα!


Στολισμός Γάμου Ιωαννίδης - Επικοινωνία


Στολισμός Γάμου Ιωαννίδης


Από την λουλουδιασμένη Κηφισιά, στις γειτονιές της Αχαρνών και στα σαλόνια του Κολωνακίου. Άνθρωποι ανήσυχοι, δημιουργικοί, πρωτοπόροι στον χώρο τους, δημιούργησαν ένα όνομα που συνδέθηκε απόλυτα με το λουλούδι. Ο βασικότερος δημιουργός του ονόματος αυτού, Παντελής Ιωαννίδης, από την δεκαετία του '60 έφερε την μεγάλη επανάσταση στον χώρο του λουλουδιού, εισάγοντας στην Ελλάδα υλικά που μέχρι τότε δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Άτομο πολύ ανήσυχο και δημιουργικό άρχισε να εισάγει λουλούδια από το εξωτερικό και οι Αθηναίοι να γνωρίζουν έτσι ποικιλίες άγνωστες μέχρι την στιγμή αυτή.

Η φιλοσοφία της εταιρίας πάντα ήταν και είναι η ποιότητα, το άψογο service και ο σεβασμός στο αντικείμενο. Τα τελευταια 20 χρόνια δραστηριοποιείται και στον χώρο της χονδρικής στα λουλούδια και στα ποιοτικά υλικά ανθοπωλείου.

Αναλαμβάνει εκτός από την λιανική πώληση, επιχειρηματικά δώρα, γάμους, δεξιώσεις και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση χρειάζεται την παρουσία των λουλουδιών και των φυτών. Οι παραδόσεις των αποστολών γίνονται με ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα σε όλη την Αττική και για διάφορες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην εταιρία να καλύπτει με επιτυχία όλες τις εκδηλώσεις.

Στόχος της ειναι να παρέχει στους πέλατες της ιδεές και προιόντα με συνέπεια, συνέχεια και επαγγελματισμό.

Η δημιουργική ανησυχία εξακολουθεί να υπάρχει και από την νέα γενιά.


Ιστοσελίδα: www.studio-ioannidis.gr
Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΚΟΛΩΝΑΚΙ. Κανάρη 4. Τηλ: 210 3612074.
ΑΘΗΝΑ. Λ.Συγγρού 89-93. Τηλ: 210 9218598.
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ. Ανθέων 33. Τηλ: 210 2515301.
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ. Ανθέων 31. Τηλ: 210 2511672.
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ. Προμπονά 16. Τηλ: 210 2581214 .




Μελώδημα

Creta Maris

Optassia

Τυποπεργαμηνή

Zaffe Greece

Μελώδημα