Είδη γάμου ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ... σε μια ιστοσελίδα!
250 εκθετες | 2.500 ειδη γαμου | 500.000 επισκεπτες/ετος

 

Είδη Γάμου Party Moments - Επικοινωνία

 
Μουσική Γάμου Μελώδημα Zaffe Greece Μονόπετρα-Βέρες Γάμου Ζολώτας Μουσική Γάμου Μελώδημα Χώρος δεξιώσεων Απολις Νυφικά Γάμου Μαρία Μπάμπαρη Μουσική Γάμου ΜελώδημαΕίδη Γάμου Party Moments
Γάμοι, βαπτίσεις, παιδικά πάρτι και κάθε είδους κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση και event μετατρέπονται από την Party Moments σε αξέχαστες εμπειρίες για όλους τους καλεσμένους.

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η συνέπεια των συνεργατών που πλαισιώνουν την Party Moments σε συνδυασμό με τις προσωπικές σας ανάγκες, απαιτήσεις αλλά και επιθυμίες λειτουργούν σαν δικλείδες του αποτελέσματος για ένα σκηνικό ονειρεμένο και χρωματισμένο σύμφωνα με τις αποχρώσεις που αντιστοιχούν στο χαρακτήρα της δικής σας εκδήλωσης.

Η φαντασία μοιάζει ανεξάντλητη σε έναν κόσμο φτιαγμένο από πολυτελή υφάσματα, πολύχρωμες γιρλάντες, μεταξωτά και φρέσκα λουλούδια, φανάρια, διακοσμητικές γυάλες και αμέτρητα πολυτελή υλικά, που εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία σε όλα τα είδη των κοινωνικών, επαγγελματικών αλλά και προσωπικών εκδηλώσεων που θα ανατεθούν για την οργάνωση τους στην Party Moments.

Πέραν της διακόσμησης και της επιμέλειας της εκδήλωσης η Party Moments μπορεί να δώσει ένα ξεχωριστό τόνο στη δεξίωση σας με τις μοναδικά σχεδιασμένες μπομπονιέρες και τα χειροποίητα προσκλητήρια που σχεδιάζει.

Στόχος της εταιρείας είναι μια συνεργασία που θα ικανοποιήσει στο ακέραιο τις επιθυμίες σας και θα ενθουσιάσει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας. Για το λόγο αυτό όλο το επιτελείο της Party Moments εργάζεται με μεθοδικότητα, δημιουργικότητα και με γνώμονα τις δικές σας υποδείξεις ώστε να σας απαλλάξει από το άγχος και την κούραση των προετοιμασιών και να κάνει τη χαρά σας ακόμη πιο έντονη.


Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΒΑΡΚΙΖΑ. Νάξου 10. Τηλ: 210 9681421 - 6937 229422.
© Copyright 2005 - 2013 All rights reserved