Όλα Του Γάμου ... σε μια ιστοσελίδα!


Νυφικά Γάμου Κατελάνος - Επικοινωνία


Νυφικά Γάμου Κατελάνος


Ο οίκος νυφικών Κατελάνος σας προσκαλεί να ανακαλύψετε έναν υπέροχο κόσμο νυφικών δημιουργιών και σχεδίων. Νυφικές συλλογές από τους πλέον ταλαντούχους σχεδιαστές των Παρισίων και του Μιλάνου, η κάθε μια με το μοναδικό της ξεχωριστό ύφος.

Μόνο στον Οίκο Κατελάνου η υποψήφια νύφη έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τις τελευταίες τάσεις της ευρωπαϊκής μόδας, να συναντήσει μια ανεπανάληπτη συλλογή νυφικών που ανανεώνεται και διευρύνεται συνεχώς στις αναζωογονητικές ιδέες του Γιώργου και της Κέλλης Κατελάνου. Μοντέλα ιδιαίτερα, αέρινα, που σχεδιάζονται σε αγαστή συνεργασία με τους ξένους σχεδιαστές συνεργάτες μας, θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες και τις επιθυμίες κάθε υποψήφιας νύφης.

Ο μεγάλος αριθμός σχεδίων, που παρουσιάζονται στον Οίκο Κατελάνου, σε συνδυασμό με την άρτια υποδομή του atelier, στην οδό Πειραιώς 122, υπόσχονται την άριστη εξυπηρέτηση, καθώς και την άψογη εφαρμογή του νυφικού φορέματος στη νύφη. Επίσης, καταπληκτικά νυφικά υποδήματα διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία, καθώς και γαλλικά ρομαντικά νυφικά εσώρουχα


Ιστοσελίδα: www.katelanos.gr
Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΑΘΗΝΑ. Περικλέους 42, Σύνταγμα. Τηλ: 210 3226993.
ΑΘΗΝΑ. Πειραιώς 122, Γκάζι. Τηλ: 210 3459204.




Μελώδημα

Creta Maris

Optassia

Τυποπεργαμηνή

Zaffe Greece

Μελώδημα